Close

vrijwilligers

Samen creëren en beleven!

Wildernis Festival kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Een grote groep enthousiaste mensen zet zich voor de volle 100% in om van Wildernis een succes te maken. Daar zijn wij ontzettend blij mee!
Ook dit jaar kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. We hebben verschillende functies in de aanbieding die jij kan vervullen om het festival op rolletjes te laten lopen.

Natuurlijk krijg je daar iets voor terug! We nemen je allereerst met liefde op in ons Wildernis-team. En verder?
– een leuke werkervaring en veel waardering voor jouw bijdrage aan het festival
– gratis entree
– een festival t-shirt
– lunch/diner (ligt aan de shift) en genoeg te drinken
– een aantal muntjes, te spenderen op het festival
– Karmapunten!

Meld je hier aan!

Opbouw en afbouw
Yes! Wildernis opbouwen. We gaan Cronesteyn zo opbouwen dat de natuur behouden wordt maar dat het toch mooi aangekleed is. Er wordt met kabels gesleept, met hout gesleept, er zal gelachen worden en het hele geheel zal mooi versierd worden. Natuurlijk moeten we het ook afbouwen de dag na Wildernis! Dat is wel zo netjes.


Horeca
Wat wil je als bezoeker nog meer dan zon, sfeer, muziek en een mooie omgeving? Een lekker drankje is natuurlijk het antwoord! En dat moet natuurlijk geschonken worden. Daarom zoeken we mensen die graag achter de bar staan om de dorst van de vrolijke bezoeker te lessen! Ervaring is niet noodzakelijk, als je er maar plezier in hebt!


Toezichthouders
We hopen natuurlijk dat er niks verkeerds of vervelends gaat gebeuren, maar we nemen het zekere voor het zekere. Wij zoeken vrijwilligers die op het festivalterrein rondlopen om te kijken of alles goed gaat. Of de bezoekers niet ergens komen waar het niet mag. Of er geplast wordt waar het mag. Of er geen ruzie is. Ben jij sociaal, niet snel op je bekkie getrapt en durf jij mensen aan te spreken? Dan is dit vast wat voor jou!


Kaartverkoop
Wij zoeken mensen die graag aan het begin van het festival kaartjes willen verkopen aan bezoekers die geen internet hadden waardoor ze aan de deur de kaartjes moesten halen.


Muntverkoop
Zonder muntjes geen drinken! Wil jij de behoeftige bezoeker voorzien van muntjes zodat zij even een hapje kunnen eten of een verfrissend drankje kunnen halen? Dan is deze functie perfect voor jou! Kunnen tellen is wel een pré.


Bandjesverstrekker
Bandjes! Leuk voor de verzameling, makkelijk voor ons! Wij zoeken vrijwilligers die bandjes willen geven en/of omdoen bij bezoekers die een kaartje hebben gekocht! Je ziet veel mensen, je hebt uitzicht op de mooie polders en je hoort de vrolijke deuntjes op de achtergrond.

Kaartjeschecker
Heeft iemand een kaartje? Jij mag het bliepen!


Nachtbewaking
Aangezien er veel leuke, dure, speciale dingen op het festival staan tijdens het opbouwen en voorbereiden zullen er altijd mensen aanwezig moeten zijn om hierop te letten. Wij zorgen voor tenten, koffie en wat eten, jij zorgt voor een nachtelijk oogje in het zeil.


Catering
Ook de vrijwilligers en bandleden zijn mensen. En die moeten gevoed worden! Lijkt het jou wat om maaltijden klaar te maken voor de artiesten en vrijwilligers? Mooi! Wij zorgen voor de biologische etenswaren, jij gaat het klaarmaken!


Stagecrew
Ben jij verantwoordelijk, pak je alle taken aan (op- en afbouw backlines, artiestenverzorging), ben je in het bezit van schoenen met stalen neuzen? Meld je dan aan, en wordt lid van de stagecrew! (Aantoonbare ervaring met podiumtechniek is een pré).


Promoteam
Is posters plakken jouw hobby? Kom je wel eens in een kroeg? Meld je dan aan voor het promoteam en help ons met het verspreiden van posters, flyers en ander promomateriaal.


Verkeersregelaar
Als verkeersbegeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, artiesten en VIP’s buiten het terrein en bewaak je alle toegangswegen. Ben jij verantwoordelijk, vriendelijk en stressbestendig? Kom ons dan helpen als verkeersbegeleider!


Ecoteam
Voor Wildernis staat een schoon festivalterrein hoog in het vaandel. Voor jou ook? Help ons om het festivalterrein spik en span te houden. Dit doe je niet alleen voor ons, maar ook voor Cronesteyn Park, waar wij te gast zijn.

  • nobel
  • image005
  • BoonekampLogo
  • 13240626_10154080010829718_8307686654341152836_n
  • image3
  • logo-fonds-1818
  • image2
  • ekoplaza nieuw logo