Close

info

Over Wildernis

Wildernis Festival is een ééndaags festivaldorp midden in de randstedelijke natuur! Op zondag 28 augustus verlaten we voor één dag de beschaving van de stad om ons onder te dompelen in een wereld vol cultuur, bizarriteiten, natuur, biologische biertjes en foodtrucks. Natuurlijk verzekeren we je ook van een rammend goed muziekprogramma, een overvol theaterprogramma en een lading rariteiten die je sowieso gaan verbazen.

Wildernis staat bekend om een sterk (inter)nationaal theaterprogramma, vernieuwende en opkomende muziek, de prachtige natuur en een wel heel bijzonder randprogramma. Met die vier ingrediënten bouwen we samen met jou Wildernis 2016! Kom je ook?

FAQ

Wanneer is Wildernis Festival?
Wildernis Festival vindt plaats op zondag 28 augustus tussen 13.00 - 23.00 uur. 

Locatie
Op ongeveer vijf minuten fietsen van het stadscentrum van Leiden bevindt zich Polderpark Cronesteyn. Het festivalterrein is per fiets te bereiken langs het water en door een weiland. Het voetpad loopt door een prachtig stuk bos. Pas tijdens je reis wel op voor overstekende koeien, rondvliegende poldervogels en struinende schapen. Zo kom je er:

Adres (voor als je ons een kaartje wilt sturen)
Park Cronesteyn
Polderpad 
2322 LB Leiden

Wij raden onze festivalgangers aan om op de fiets te komen of met openbaar vervoer (bus/trein). Het festivalterrein is te voet of per fiets te bereiken. Mocht je toch met de auto willen komen dan is carpoolen een goede optie: niet alleen gezelliger, maar ook beter voor het milieu.

Kom je met de auto? Parkeren kan op de volgende plaatsen:
- hoek Melchior Treublaan / Kanaalweg (blauwe zone)

Leeftijd
Op Wildernis zijn alle leeftijden van harte welkom. Gedurende de dag besteden we speciale aandacht aan verschillende leeftijdsgroepen, waaronder kids. Bezoekers jonger dan 16 jaar zijn van harte welkom, mits onder begeleiding van een ouder/verzorger. 

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het festivalterrein, mits onder begeleiding van een ouder en/of verzorger. 

Eten & Drinken
Er zijn genoeg mogelijkheden om een lekker (biologisch) hapje te eten en te drinken. We werken tijdens het festival samen met jonge ondernemers die rijdende voertuigen hebben verbouwd tot keuken. Hierbij ligt een sterke focus op biologisch en lekker eten.

Cash/pinnen
Op Wildernis Festival kan je alleen met muntjes betalen. Deze koop je op het terrein en worden betaald met cash of pin. Tijdens het festival kun je ook geld opnemen met je bankpas bij de muntverkoop.


  • nobel
  • image005
  • BoonekampLogo
  • 13240626_10154080010829718_8307686654341152836_n
  • image3
  • logo-fonds-1818
  • image2
  • ekoplaza nieuw logo